Kapcsolat

Tel: +36/30-500-6196
E-mail: faiskola@fuveszkert.eu

www.fuveszkert.eu

Nyitvatartás:

Március, Április, Május, Június

Hétfő: 8 -17 30

Kedd: 8 -17 30

Szerda: 8 -17 30

Csütörtök: 8 -17 30

Péntek: 8 -17 30

Szombat: 8 -17 30

Július, Augusztus, Szeptember, Október

Hétfő: 8 -17 30

Kedd: 8 -17 30

Szerda: 8 -17 30

Csütörtök: 8 -17 30

Péntek: 8 -17 30

Szombat: 8 -16

Vasárnap: zárva

November

Hétfő: 8 -16

Kedd: 8 -16

Szerda: 8 -16

Csütörtök: 8 -16

Péntek: 8 -16

Szombat: 8 -13

Vasárnap: zárva

Télen kertészetünk zárva tart.

Megosztás

Facebook

Webáruház információ

A webáruház tartalma frissítés alatt van, augusztus 15-ig nem tudunk rendeléseket fogadni.


A Füvészkert Kertészet 2019. március végétől elindította webáruházát. A webáruház árukészletét folyamatosan bővítjük.

A növényeket a webáruházon keresztül illetve szombathelyi árudánkban személyesen is megvásárolhatja. A webáruházban csak korlátozott a növénykínálat, a nagyobb, nehezebben szállítható növényeink egyáltalán nem érhetők el a webáruházban, illetve a kisebb cserepes növényeink közül is sok nem kerül fel honlapunkra az állandóan változó árukészlet miatt.
A honlapon megrendelhető növényeket próbáljuk állandóan készleten és naprakészen tartani, de előfordulhat, hogy átmenetileg elfogyott, vagy csak későbbi időpontban szállítható a kért növény, pl. friss ültetésű és még nem gyökeresedett be, így még nem eladható, átültettük nagyobb cserépbe, így változott a mérete és adott pillanatban nem szállítható.

Ha bármiben eltérés mutatkozik az Ön által megrendelt növényben (ár, fajta, méret), felvesszük Önnel a kapcsolatot, javaslatot teszünk, más méretre, hasonló fajtára, és Ön eldöntheti, hogy ebben az esetben is fenntartja-e vásárlási szándékát.

A honlapon található növényfotók illusztrációk! Nem minden esetben a webáruház postázandó növényeiről készültek, sokszor idősebb, nagyobb, már kifejlettebb példányokról, éppen virágzó cserjékről,amik jobban mutatják a növény jellegzetességeit.

A növények állapota évszakonként eltérő, ahogy a környezetünkben is folyamatosan változnak.

A növényeket csak abban az esetben rendelje meg, ha azokat át is szeretné venni. A megrendelt, de át nem vett növényekkel plusz adminisztrációs munkát és anyagi kárt is okoz, hiszen cégünknek a csomagolási és postaköltséget (oda és vissza) mindenképpen ki kell fizetnie. És sok esetben a növények  is károsodhatnak. A csomagküldő cég megpróbálja többször kézbesíteni, a növények hosszú ideig öntözés, gondozás nélkül maradnak, ezek pedig élőlények.

 

 

Szállítási feltételek


A megvásárolt növényeket minden héten egyszer tudjuk postára adni. A honlapunkon keresztül megrendelt növényeket a GLS Hungary Kft.szállítja ki. Előfordulhat, hogy rendelését a kertészet saját kocsijával szállítja házhoz.

A csomagküldés napja KEDD VAGY SZERDA.

Tehát  a csomagküldés napjától függöen a hétfőig illetve keddig beérkezett megrendeléseket tudjuk még csomagolni, és kedden illetve szerdán postázni.

A futárszolgálat szállítási határideje 2 munkanap. A rendelések kiszállítása munkanapokon 8-17 óra között történik.

 

Fizetési feltételek

Lehetőség van utánvétes fizetésre illetve előreutalásra.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

2.000 Ft + ÁFA rendelésenként (tartalmazza a csomagolás költségét is)

Utánvét költsége

1.000 Ft + ÁFA rendelésenként

Utánvétes vásárláskor összesen 3.810 forintot, előreutaláskor 2.540 forintot fog fizetni.

Amennyiben nem utánvéttel fizet, hanem előreutalással, kérem mindenképpen várja meg visszajelzésünket arról, hogy tudjuk adni az Ön által kért növényeket.

Előzetes egyeztetés nélkül, ne utalja el a növények árát, csak miután megkapta a  számlát vagy díjbekérőt. Köszönjük,hogy ezzel segíti munkánkat, így sok adminisztrációs többletmunkától megkímél bennünket. 

Az áru értékének meg kell érkezzen az alábbi bankszámlára, csak utána csomagoljuk és adjuk postára növényeit:

Fitomán Kertészeti Kft

MKB Bank-10300002-10548035-49020012

 

Szállítási méret

A növények mellett a honlapon a cserépméret van megadva. Ha nincs egyedi magasság feltüntetve ezek a méretek az irányadók.

cserépméret méret alacsony növényeknél méret magasra növő növényeknél
cserép 9 cm
cserép 14 cm
konténer 1 liter
konténer 1,5 liter
konténer 2 liter
konténer 3 liter
konténer 5 liter


A növényválasztékot és méretet igyekszünk napra készen tartani, de előfordulhatnak kisebb eltérések. A kisebb eltérések és változások jogát fenntartjuk! Mivel élő dolgokról beszélünk, növényeink a természetben is változnak, ezért a méretek eltérhetnek a megadottól,  pl. egy évelő tavaszi vásárláskor nem látszik ki a földből, még nyugalmi állapotban van, de ugyanez a növény nyáron 20-30, akár 40-50 cm-es is lehet, vagy egy cserjének tavaszi vagy virágzás utáni visszametszéskor szintén változik a mérete.

Talajtakaró, terülő növényeknél a méret legtöbbször nem a magasságra, hanem a szélességre vonatkozik.

 

Rendeléssel kapcsolatos kérdéseit felteheti a 30-500-6196 (Feiner Szabolcs), 30-702-2951 (Németh Gyöngyi) telefonszámon illetve a faiskola@fuveszkert e-mail címen.

Ha nem ér el bennünket telefonon, megpróbáljuk visszahívni, de az a legbiztosabb, ha Ön próbálkozik újból, vagy felveszi velünk e-mailben a kapcsolatot. Levelére valószínűleg nem fog azonnal választ kapni, mivel munkánknak a kisebbik részét teszi ki az irodai munka, a legtöbb időt a növények gondozásával, a vevők kiszolgálásával töltjük.

Kérem rendelésével vagy bármilyen információval kapcsolatban munkaidőben hétfőtől péntekig 8 30-17 óráig, szombaton 9-12 óráig keressenek bennünket!

Az általános szerződési feltételeket itt olvashatja!

Érdeklődését, honlapunk felkeresését illetve megrendelését köszönjük!